Image Alt

Preiplanters, bospeenoogsters, vakantiewerkers opgelet! Vanaf begin mei kan je weer inschrijven

Zin in een vakantiebaantje komende zomer? Of als je meer tijd hebt in de weekenden voor bospeenoogst?

Zin om een mooie zakcent bij te verdienen?

Dat kan bij ons. Tussen half juni en half augustus gaan we onze preiplanten weer uitzetten op het veld. Dat betekend dat we weer vele handjes kunnen gebruiken om dat te bewerkstelligen.

Heb je zin om lekker buiten te werken, met een hele groep andere mensen, op je eigen tempo planten poten in de gaten die al machinaal zijn gemaakt?

Lekker van ’s morgens tot ergens in de middag planten. Je kan je eigen lunchpakket meebrengen. Als het te heet wordt of te nat houden we andere werktijden aan maar dat wordt dan tijdig doorgegeven.

Je bent welkom om je (als je tenminste 13 jaar bent als je komt werken) in te schrijven zodat we je gegevens alvast hebben zodat je lekker kan werken en opdat het afhandelen van de administratie sneller gaat. Heb je eerder vakantie ivm bijvoorbeeld examens? Dan ben je ook welkom om te komen helpen bij de bospeenoogst. Dit is in principe van eind mei tm november dit jaar.

Laat het ons horen of weten via deze site.

DUS HOUD DEZE WEBSITE IN DE GATEN!!!!! VANAF BEGIN MEI KAN JE WEER INSCHRIJVEN. ( zie de link die dan zichtbaar wordt bovenaan in de balk van de website.)

groetjes namens het Preiteam

 

Geef een reactie