bijna klaar voor prei planten

Door : Joyce Jonkergouw | 3 reacties | Op : 08 juni 2020 | Categorie : Geen categorie

nog even en we mogen weer gaan prei planten. De planten hebben een moeilijke start i.v.m het weer. Maar we hopen toch dat ze doorgroeien met de beregening die we toepassen.

We verwachten rond 20 juni te starten tot nu toe. Dan stoppen we ook met inschrijven voor iedereen maar kunnen degene die willen komen werken tijdens het preiplanten zich even een dag van te voren aanmelden via de link in de groene balk op onze website.

Dit is zodat wij weten hoeveel mensen er komen zodat we genoeg gaten maken en genoeg planten klaar zetten.

Houd de website goed in de gaten. mocht je nog informatie willen mail ons dan gerust.

groetjes namens het preibeukers team

Reacties (3)

Door: Thijmen op 15 juni 2020

Hoii ik heb geen mail van me nummer maar weet hem wel want had u gebeld maar voor bevestig zouw ik dan toch mail kunnen krijgen 20061

Door: Rianne lamers op 16 juni 2020

Hoi Joyce

Ik heb even een paar vragen over het prei planten. Waar kunnen ze zich aanmelden als ze bijv op zaterdag willen komen preiplanten? bij de aanmeldlink zie ik nml niets anders dan bij de algemene opgave van persoonsgegevens.

Andere vraag, onze jongens komen uit Zeeland. Kunnen we een dag van te voren horen waar ze moeten prei planten? Ik zie ze bijv ook wel eens naar Zeeland rijden, beetje sneu als ze om 6.00 uur van Zeeland naar Schaijk fietsen om vervolgens weer terug naar Zeeland te fietsen. Dan fietsen ze liever rechtstreeks naar het land vermoed ik 😉

Ik hoor het graag, Ze zijn heel benieuwd naar hoe het eerste baantje ze zal bevallen.

Groetjes Rianne Lamers

Door: Esther Janssen op 17 juni 2020

Mijn zoon wil graag met zijn vrienden mee prei planten, maar wordt pas later dit jaar 13. Is er een mogelijkheid dat hij toch mee zou kunnen komen?

Laat een reactie achter!

RSS Feed reacties