Onze werkpaarden:

Ons bedrijf heeft 3 vaste chauffeurs in dienst die naast het chauffeuren ook alle oogstmachines en tractoren onderhouden.

20160117_120146

Daarnaast maken wij ook gebruik van onze dealer voor de tractoren met behulp van moderne apperatuur voor onderhoud van de tractoren. Op dit moment  gebruiken we diverse Fendt en Claas tractoren. Achter die tractoren gebruiken we goed uitgeruste machines waarmee we onze producten van het zaaien tot het oogsten goed kunnen bewerkstelligen, van het zaaien tot beschermen, tot het oogsten.

 

landbewerken maart 2014         megaspit          Foto0089   

     mamoet Spit    megaspit

Na de oogst worden de producten thuis in onze goed uitgeruste verwerkingshallen gewassen, geschoond en verpakt. Met een goede samenwerking van onze medewerkers en onder toezicht van een van ons zelf worden de producten klaargemaakt, gesorteerd, gecontroleerd op kwaliteit en verpakt.

wortelsorteerlijn

Wij gebruiken verschillende was- en schoningslijnen met de nieuwste technieken waardoor onze producten optimaal worden geschoond en verwerkt. Tijdens het verwerken van onze producten, wat een steeds arbeidsintensievere handeling is, wordt ook rekening gehouden met zo ideaal mogelijke werkomstandigheden voor de medewerkers. Ons motto is dan ook: goede omstandigheden voor werknemers een beter verwerkt en verzorgd product!

Naast was- en schoningslijnen beschikken wij ook over twee verpakkingslijnen. Wij kunnen onze producten flowpacken en topsealen.

Wij verpakken onze producten dus zoals u wilt en kunnen deze verpakkingen etiketteren met zelf aangeleverde etiketten of u kunt
gebruik maken van onze eigen etiketten.