Image Alt

Coronaregels en preiplanten

Hallo beste preiplanters,

We hopen dat jullie in goede gezondheid kunnen komen werken voor ons. We zullen alles in het werk stellen om veilig en goed met de coronaregels om te gaan op het bedrijf en op het veld waar we preiplanten. Als jullie ook zelf goed oppassen en zeker 1,5 mtr in acht houden dan zorgen wij dat jullie veilig kunnen werken. Op het veld lopen onze begeleiders rond met oranje veiligheidsvestjes en die sturen alles aan en regelen het werk. Luister goed naar hen zodat alle gesmeerd kan lopen en iedereen met plezier kan komen werken, virusvrij. Want dat staat bij ons voor vakantiewerk hoog in het vaandel, plezier hebben in werken, samen werken op veilige afstand.!!

namens het preiplantteam groetjes en tot in de prei.

Geef een reactie