Image Alt

Examen gedaan? laat het horen als je wil werken samen met een gezellige groep collega’s

Zoek je leuk werk in de buitenlucht en heb je jezelf nog niet ingeschreven?

Dit kan nog steeds via de link bovenin op deze homepagina.

We starten komende week met wortelbossen. Ben je 15 jaar of ouder dan mag je daar ook meehelpen. Je wordt dan opgebeld op het bij ons bekende telefoonnummer wat je hebt opgegeven. We bossen in principe elke dag behalve op zondag. Dus heb je tijd na je examen en wil je lekker werken samen met vele collega’s? laat het horen.

Voor prei te komen planten vanaf half juni moet je even deze website in de gaten houden. daarop geven we aan wanneer we gaan beginnen.

Heb je jezelf ingeschreven dan ontvang je in een email je personeelsnummer waarmee je jezelf elke dag kan aanmelden als je komt preiplanten. Heb je alle documenten geüpload dan zou je deze mail moeten hebben ontvangen. heb je nog niets ontvangen laat het even horen of bel even.

groetjes Joyce en Ingrid

Tel: 06 12735959 of 06 12735956

Geef een reactie