Image Alt

Peeled carrot

Onze Geschilde Bospeentoppers

Onze bospeen wordt ‘s ochtends geoogst in verband met temperatuur. We zijn daarbij gericht op het jaarlijks circuleren van gronden en percelen voor ruime vruchtwisseling wat ten goede komt aan de smaak van de bospeen.
Er wordt op ons bedrijf dagelijks (in het seizoen van eind mei tot eind november) vers geoogst. Alle bospeen wordt gehydrocooled d.w.z. minimaal 8 minuten onder koud water van 1 graad Celsius gespoeld. De bospeen wordt gesorteerd op juiste maat en naar de verpakkingsruimte gebracht. Daarna wordt onze bospeen geschild in de daarvoor afgestemde schilmachine en wordt de peen extra gecontroleerd op lengte en gewicht. Daarna wordt de bospeen verpakt in bakken met daarover een topseallaag. Als laatste wordt er het etiket opgebracht met controle op juistheid qua tekst en barcode. Na eindcontrole wordt het bakje overgepakt in fust en vervoerd naar onze klanten.
Wat de logistiek betreft is ons bedrijf vanaf de A50 makkelijk te bereiken. Verder beschikken we over twee laaddocs. U kunt van ‘s morgens van 6:30 uur tot ‘s avonds en evt ‘s nachts laden. Ons bedrijf beschikt over drie certificaten; GlobalG.A.P., BRC en Planetproof certificaten